BÀSQUET

El Barça de bàsquet fa oficial l'adéu de Séraphin, Singleton i Blazic

El club blaugrana ha publicat un comunicat en el qual també confirma la plantilla de 14 jugadors

El Barça de bàsquet ha oficialitzat aquest dimarts l'adeu de tres jugadors. Kevin Séraphin, Chris Singleton i Jaka Blazic posen, d'aquesta manera, punt final a la seva etapa a l'entitat catalana. El club ha volgut agrair l'esforç i la dedicació dels jugadors durant el temps que han defensat la samarreta del Barça i els ha desitjat el millor en el futur, tant personalment com professionalment.

Séraphin, que va arribar l’estiu del 2017, ha disputat un total de 84 partits sumant totes les competicions, i ha aconseguit dues Copes del Rei. Chris Singleton, per la seva banda, ha disputat 81 partits durant la temporada 2018/19 i s'ha endut una Copa del Rei. Finalment, Jaka Blazic ha disputat 54 partits com a blaugrana amb un títol de Copa del Rei al sarró.

Una plantilla de 14

En el mateix comunicat el club ha confirmat el que ja era un secret de domini públic: Pesic comptarà la temporada que ve amb un total de 14 jugadors a la plantilla. Si sumem les quatre incorporacions i les dues renovacions de jugadors que acabaven contracte als vuit jugadors que mantenen la seva vinculació amb el club, el Barça tindrà la plantilla més llarga dels últims anys.

La secretaria tècnica ha dibuixat un projecte que pugui afrontar amb garanties la totalitat de partits del curs 2019-20, que podrien arribar a ser uns 90, tot i que, com a mínim, tindrà un total de 68 partits oficials, a més de la Lliga Catalana i la Supercopa Endesa. A aquests partits s’hi poden afegir, en cas de classificació, un màxim de 5 partits de quarts de final i 2 de 'final four', la Copa del Rei –màxim 3 partits- o els 'play-off' de la Lliga Endesa, que poden ser un màxim de 10 partits més. En total, 90 partits si els blaugranes ho han de jugar tot.