Bàsquet

El Barça de bàsquet, de gira a la Xina i Taiwan

Els blaugranes jugaran dos partits a Àsia a l'octubre en el marc de l'Euroleague Basketball Asia Tour

L'Euroleague ha designat el Barça per ser l'equip que la representi a l'Euroleague Bàsquet Asia Tour, que tindrà lloc del 6 a l'11 d'octubre. Els blaugranes jugaran un partit a Hangzhou i un altre a Taipei, entre altres activitats.

El primer enfrontament serà el 7 d'octubre (19.35 h, hora local), contra el Hangzhou Zhejiang Lions, un dels equips més poderosos de l'Associació Xinesa de Bàsquet. L'altre serà el dia 11 d'octubre (18.30 h, hora local) a Taipei contra el Taiwan Mobile.

Les activitats de la gira a la Xina
La primera parada de la gira serà a la ciutat de Hangzhou. El Barça de bàsquet hi aterrarà el 6 d'octubre i participarà en diverses activitats amb els mitjans de comunicació. A més, també durà a terme una sessió d'entrenament oberta.

El dia 7 hi haurà activitats amb els mitjans de comunicació abans del partit contra el Zhejiang Lions al Hangzhou Stadium, un pavelló amb capacitat per a 5.036 espectadors.

El Zhejiang Lions es va fundar el 2005 i va entrar a la CBA el 2006. L'equip va arribar als play-offs de la competició tres temporades consecutives (2008, 2009 i 2010). Està dirigit per Li Chunjiang i els seus jugadors estrella són Zhijie Lin i Jonathan Gibson.

L'endemà del partit el FC Barcelona tindrà un dia ple d'activitats a Hangzhou. Al matí, a la Universitat de Zhejiang, lequip participarà en un clínic, realitzarà una visita a l'escola i farà una trobada amb nens locals, dins del programa 'One Team' de l'Eurolliga. A la tarda, l'equip visitarà un dels llocs més populars de la ciutat, el Llac de l'Oest.

Les activitats a Taipei
El mateix dia 8 a la nit els blaugranes es desplaçaran a Taipei per realitzar la segona part de la gira. El 9 i el 10 d'octubre l'equip assistirà a una altra trobada del programa 'One Team'. A més de les sessions d'entrenament programades, els blaugranes tindran trobades amb els mitjans de comunicació i els espònsors locals.

L'11 d'octubre el FC Barcelona s'enfrontarà al Taiwan Mòbils a les 18.30 h, hora local, al Taipei Arena, un pavelló amb capacitat per a 15.000 espectadors.

El Taiwan Mobile es va fundar el 1983 i va canviar de nom el 2011. L'any 2013 el club va contractar el seu primer entrenador estranger, Otis Hughley. L'equip ha anat guanyant força en els últims anys i va ser de nou als play-offs 2012/13 després de sis anys d'absència. Va ser el subcampió de la Lliga taiwanesa SBL d'aquella mateixa temporada.

Més continguts de