Bàsquet
Esports Bàsquet 02/01/2014

El Barça derrota amb comoditat l'Efes en el debut al Top 16 (84-65)

Els de Xavi Pascual han anat sempre per davant al marcador i han tingut un màxim avantatge de 30 punts al segon quart (48-18)

Joey Dorsey lluita amb Dusko Savanovic, durant el Barça - Efes

BarcelonaEl Barça ha començat de la millor manera possible el Top 16 de l'Eurolliga. Els de Xavi Pascual han derrotat l'Anadou Efes d'Istambul amb contundència (84-65).

El conjunt blaugrana, que afrontava el partit després de la derrota dolorosa a la pista del Reial Madrid (Lliga Endesa), s'ha recuperat i durant alguns minuts ha jugat a un nivell de bàsquet extraordinari. Els dos primers quarts han estat gairebé impecables dels catalans, que han aconseguit un màxim avantatge de 30 punts al minut 16 de partit (48-18).

Amb la victòria a la butxaca, l'equip ha abaixat una mica la intensitat i l'Efes s'ha pogut acostar lleugerament al marcador (s'han imposat al tercer quart amb un parcial de 13-20), tot i que mai no ha perillat el triomf culer.

Joan Carles Navarro, amb 21 punts (cinc de vuit en triples i 26 de valoració) ha estat l'home més destacat del Barça i del partit. Per part blaugrana també han destacat els 10 punts i 11 rebots d'Oleson (18 de valoració) o els vuit punts i quatre assistències (19 de valoració) de Víctor Sada.