BÀSQUET

El Barça lliga Heurtel fins al 2021

El conjunt blaugrana continua establint les bases del nou projecte

El Barça de bàsquet va per feina. En quatre dies, quatre notícies positives de cara a un il·lusionant projecte. Claver i Heurtel, renovats, i Higgins i Davies, presentats, són quatre dels pilars del nou Barça. Pesic, tot i això, vol seguir afegint talent i qualitat a una de les millors plantilles d'Europa. Mirotic i Abrines es podrien sumar al club culer en aquest mercat d'estiu.

La màgia de Thomas Heurtel seguirà al Palau Blaugrana, com a mínim, durant dues temporades més. El club i el base francès han arribat a un acord per renovar el francès fins al 30 de juny del 2021, amb una opció de prorrogar el contracte fins al 2022. Heurtel, de 30 anys, ha completat la seva millor temporada al Barça i ha fet un final de curs espectacular, en que ha sigut una peça clau de l’equip.

En els 'play-off' d’aquest 2019 el francès ha protagonitzat grans actuacions: 19,6 punts i una valoració de 20, a més d’actuacions individuals per recordar com els 30 punts en el segon partit de la final, a Madrid, o el 44 de valoració a la pista del Divina Seguros Joventut en els quarts de final gràcies als seus 32 punts i 9 assistències.

En les dues temporades que porta com a blaugrana, el base francès ja ha disputat un total de 153 partits entre Lliga Endesa, Eurolliga, Copa del Rei i Supercopa, amb unes mitjanes de 10,8 punts a Europa i de 12,9 punts a la Lliga. A més, ha aconseguit dues Copes del Rei i en totes dues ha estat nomenat MVP de la competició. En la del 2018, a Las Palmas de Gran Canaria, va aconseguir unes mitjanes de 13,6 punts, 10 assistències i 18,3 de valoració, i en la Copa d’aquest 2019 Heurtel va ser també el millor jugador amb 16,6 punts, 4,3 assistències i 16 de valoració mitjana.