Lliga Endesa

El Barça rescata la candidatura d'Albert Soler per presidir l'ACB

El club blaugrana està liderant un procés per intentar convèncer la resta de clubs de la Lliga Endesa que no hi ha candidat millor i confia en solucionar el tema abans que acabi l'any

El Barça està liderant un procés per intentar convèncer la resta de clubs de la Lliga Endesa que no hi ha candidat millor per a president executiu de l'ACB que Albert Soler. El club blaugrana confia en solucionar el tema i obtenir tres suports nous abans que acabi l'any.

Albert Soler, que el passat dimarts va aconseguir 11 dels 14 vots necessaris per ser designat president executiu de l'ACB, ha demanat no esperar fins el 20 de gener, data de la nova assemblea general, ja que abans d'acabar l'any l'exsecretari d'Estat per a l'Esport hauria de definir la seva candidatura per presentar-se a les Primàries del PSC que han d'escollir el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona.

La comissió de clubs que dirigeix el procés d'elecció del nou president executiu i que està formada pel Fiatc Joventut, el CAI Saragossa i el Laboral Kutxa ha enviat un comunicat als clubs en què demana la convocatòria urgent d'una assemblea extraordinària per escollir Albert Soler.

Els clubs van descartar fa dies solucionar la crisi escollint un director general, elecció que no necessitaria el 75% dels vots favorables i que es podria resoldre amb una majoria simple.

Albert Soler va ser entrevistat el passat dimecres a Ràdio Estel, on va reconèixer no tenir clar quin procés se seguirà a partir d'ara.