LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 02/12/2012

El Cajasol tan sols li aguanta vint minuts al Barça Regal (78-64)

Els de Xavi Pascual han començat a jugar bé a partir del descans i s'han desfet del conjunt sevillà, que ha perdut nou dels deu partits de la Lliga Endesa

D.r. Jover

BarcelonaEl barça regal ha sumat aquest diumenge la sisena victòria de la temporada després de superar el Cajasol d'Aíto García Reneses per 78-64. El partit, que s'ha trencat en el tercer quart, no ha estat gens fàcil per al Barça, que ha patit més del previst en la primera part (29-32).

I és que els blaugranes no han sortit gens actius en els primers vint minuts de partit. Li ha costat molt anotar i no ha trobat posicions properes a cistella per fer mal a un Cajasol que ha aguantat en el partit gràcies a Luka Bogdanovic, molt actiu en atac i en defensa.

En el tercer quart, però, el Barça ha dit prou. Ha començat a córrer, a jugar com ho acostuma a fer a l'Eurolliga i ha donat un pas endavant. Liderats per Tomic i Pete Mickeal, el Barça ha capgirat el matx i ha passat del 29-35 del minut 21 al 55-45 del minut 30.

En els últims deu minuts els de Xavi Pascual s'han abonat a l'espectacle amb grans esmaixades de Jawai i Rabaseda. Això, unit als triples de Ingles i Huertas, han sentenciat un partit que ha suposat la sisena victòria del Barça a la Lliga (78-64).