Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 18/02/2012

El Barça Regal i el Caja Laboral busquen un lloc a la final

Els homes de Xavi Pascual són favorits (18h, Teledeporte), però l'entrenador de Gavà té molt clar que serà un partit complicat perquè a la Lliga el Barça Regal va caure a Vitòria

David R. Jover
1 min
Teletovic, la gran arma ofensiva del Caja Laboral

BarcelonaSerà el tercer cop en les darreres quatre edicions que Barça i Caja Laboral es vegin les cares a les semifinals. L'any 2009 a Madrid bascos i catalans es van veure les cares i el triomf va caure pel bàndol baskonista (77-90), que la temporada passada, també a la Copa de Madrid, no va poder evitar el contundent triomf del Barça Regal per 92-73 en una exhibició de Navarro, autor de 26 punts.

Aquest dissabte el Barça vol trencar l'estadística i sumar un nou triomf que el condueixi a la tercera final de la Copa del Rei de forma consecutiva. No serà gens fàcil, perquè el Caja Laboral és "l'equip que físicament està millor en aquesta Copa", segons va assegurar Xavi Pascual. El fet que no disputin la segona fase de l'Eurolliga ha provocat que els vitorians arribin a la Copa en plenitud de condicions. A més, en la primera volta de la Lliga Endesa els vitorians van superar el Barça per 71-60.

Aquest dijous el Caja Laboral va jugar pràcticament tot el partit amb sis jugadors (Prigioni, Teletovic, Ribas, San Emeterio, Milko Bjelica i Oleson), mentre que els altres quatre jugadors que van gaudir de minuts (Lampe, Nemanja Bjelica, Golubovic i Huertel) no van arribar als deu minuts de joc. Per tant, la rotació de Dusko Ivanovic no és tan llarga com la del Barça Regal, en la que els onze jugadors convocats tenen possibilitats de disputar molts minuts.

Per a Xavi Pascual el Caja Laboral "és un rival complicat perquè en Lliga Endesa ja ens va guanyar" i lloa la capacitat d'anotació de Teletovic, del qual afirma que "pot anotar des de tots els llocs i de forma imprevisible".

stats