EUROLLIGA
Esports Bàsquet 28/12/2011

Joan Creus: "Hem tingut més sort que l'any passat en el sorteig"

L'exjugador de bàsquet i ara responsable del bàsquet blaugrana creu que jugar a Israel i Lituània és molt complicat, però el fa feliç el fet que Basile torni al Palau Blaugrana

D.r. Jover
1 min

Barcelona"El Maccabi és un equip que per tradició ens ha creat problemes, molt difícil de guanyar a la seva pista. El Zalgiris ara té un pavelló de 15.000 persones, que omple, i on és complicat vèncer. I contra el Bennet Cantú ens fa molta il·lusió jugar perquè ens retrobarem amb Basile i Marconato". Aquestes han estat les primeres valoracions de Joan Creus després de conèixer el sorteig del Top 16 de l'Eurolliga.

El secretari tècnic de la secció de bàsquet ha admès que "no m'agraden els viatges llargs a Kaunas i Tel-Aviv", però al mateix temps ha reconegut que el Barça Regal ha tingut "més sort que la temporada passada" en aquesta segona fase pel que fa al grup. "Sabíem que ens podia tocar aquest grup, no ha estat una sorpresa", ha comentat.

Respecte a l'homenatge que rebrà Gianluca Basile quan torni al Palau, el 18 o 19 de gener, a la primera jornada, Creus ha comentat que "és una cosa que ja s'estava preparant en cas de no coincidir, però tant ell com Marconato rebran un reconeixement des del club per la seva feina", ha dit Creus.

Sobre el fet d'evitar el CSKA i el Reial Madrid fins a una possible final four ha comentat que "no podem mirar més enllà del Top 16 perquè una badada et pot deixar fora" i ha recordat que la temporada passada el Panathinaikòs va quedar segon del seu grup i que va eliminar els blaugrana als play-off.

stats