EUROLLIGA
Esports Bàsquet 13/07/2012

El Barça Regal jugarà dos partits de la primera fase de l'Eurolliga en divendres

El primer partit de la temporada al Palau es disputarà en divendres i la resta de partits que els blaugranes juguin a casa seran en dijous

D.r. Jover
1 min
El blaugrana Boniface Ndong lluita amb Nathan Jawai, de l'Unics Kazan

BarcelonaEl Barça Regal ja coneix quins dies haurà de jugar a la primera fase de l'Eurolliga. Aquesta temporada, 2012-2013, l'Eurolliga es disputarà dijous i divendres i això ha provocat que el conjunt català, que sempre ha preferit jugar els dijous, disputi dos partits en divendres, una data que no agrada massa.

Dels 10 primers partits de la primera fase, el Barça Regal en jugarà dos en divendres. La primera jornada, contra el Brose Baskets alemany (12 octubre), i la jornada 8, en què hauran de viatjar a Istanbul per jugar contra el Besiktas (30 novembre). El per què de jugar en divendres al Palau Blaugrana el primer partit es deu al fet que el dia 9 d'octubre el Barça s'enfrontarà als Dallas Mavericks al Palau Sant Jordi.

Els altres vuit partits el Barça els disputarà en dijous. Cal recordar que aquesta temporada l'anomenat 'Top 16' passarà a ser de 14 partits i no de 6 com en les temporades anteriors.

Consulta al document adjunt l'ordre dels partits i el dia en què es disputaran

stats