LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 17/12/2011

Partits complicats per a Barça, Penya i Manresa a la Lliga Endesa

Els homes de Xavi Pascual visiten la pista del Caja Laboral, mentre que el Fiatc Joventut jugarà a Màlaga i el Manresa a la pista del Reial Madrid

D.r. Jover
1 min
Joan Carles Navarro.

BarcelonaEl Barça Regal, líder de la Lliga Endesa amb 10 triomfs i una derrota, visita al pista del Caja Laboral de Dusko Ivanovic (19:30 hores / Teledeporte) en un partit que es presumeix molt complicat. Els barcelonins arriben al matx amb la moral tocada després de la derrota a Siena le passat dijous (77-74) en un encontre en què el Barça Regal va arribar a vèncer per quinze punts de diferència.

El Baskonia, amb un balanç de 8-3, ha millorat el seu rendiment darrerament i serà una dura prova per als blaugrana, que si perden podrien caure del primer lloc de la taula en cas que el Reial Madrid superi l'Assignia Manresa.

I és que madrilenys i manresans es veuran les cares a partir de les 12:30 hores a la Caja Mágica. El conjunt de Pablo Laso té la intenció de refer-se després de la desfeta contra l'Estudiantes. Nikola Mirotic és l'home a seguir per part de l'Assignia de Jaume Ponsarnau, que té molts problemes a l'hora de defensar els pivots rivals. El Manresa, però, buscarà donar la sorpresa a una pista en què és molt complicat treure alguna cosa positiva.

D'altra banda el Fiatc Joventut juga a la pista de l'Unicaja de Màlaga (12:15 hores / Esport 3) en un matx transcendental. Els de Salva Maldonado han de guanyar si no volen veure's a l'acabar la jornada en els llocs que tanquen la classificació. La derrota la passada setmana a l'Olímpic de Badalona contra el Lagun Aro ha fet mal a la Penya, que després d'enfrontar-se amb l'Unicaja jugarà contra Caja Laboral i Reial Madrid.

stats