El Barça Regal venç a Fuenlabrada tot i no jugar un bon bàsquet (56-66)

Els homes de Xavi Pascual han estat molt fluixos en la segona meitat i han pogut vèncer gràcies a la renda aconseguida al primer temps

David R. Jover
Marcelinho Huertas supera Colom

BarcelonaEl Barça Regal ha sumat aquest diumenge contra el Fuenlabrada la quarta victòria de la Lliga Endesa després de superar el conjunt madrileny per 56-66 en un partit sentenciat al primer temps. Joan Carles Navarro, amb 21 punts, i Lorbek, amb 12 punts i nou rebots, els millors d'un Barça que ha anat de més a menys a mesura que ha avançat el partit.

Des dels primers minuts els catalans han dominat el marcador gràcies als vuit punts consecutius de Joan Carles Navarro, que han posat el primer gran avantatge pels blaugrana, 2-13. Qui també ha tingut gran part de culpa del bon joc dels blaugrana ha estat Erazem Lorbek, excels en el joc interior.

Al segon període han canviat els protagonistes. Huertas i Fran Vázquez s'han buscat constantment amb la mirada, i això ha fet que el pivot gallec fes tres esmaixades de concurs a passada del brasiler. L'altre actor secundari ha estat Pete Mickeal, que amb sis punts gairebé consecutius després de revers a la zona ha ajudat que el Barça Regal se situés dinou punts per sobre, 22-41. Al descans, però, l'avantatge ha estat de quinze punts.

De més a menys

A la represa el Fuenlabrada s'ha situat en zona, i en atac s'ha mostrat més agressiu que el Barça. Això ha fet que remuntés i se situés a nou punts, 32-41, al 24' de partit. Però ha estat un miratge, perquè els de Xavi Pascual s'han posat les piles i de nou han tornat a gaudir de catorze punts de diferència, 41-55.

En els darrers deu minuts els madrilenys ho han tornat a intentar, però la diferència de qualitat ha decidit. El Barça, tan excels i dominant al primer temps, s'ha enfosquit en els darrers minuts, on ha patit més del previst fins aconseguir el 56-66 final. Tot i així la versió pobra dels catalans també serveix per guanyar.

El proper partit dels de Xavi Pascual serà contra el Fiatc Joventut el proper diumenge a les 12:30 hores al Palau Blaugrana.