LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 04/03/2012

El Barça Regal supera la pressió de Miribilla i guanya a Bilbao (65-72)

Els homes de Xavi Pascual han sentenciat el partit en el primer quart gràcies a un parcial de 6-23 que ha fet gairebé impossible la remuntada del Gescrap Bilbao

Grimau intenta superar Navarro

BarcelonaEl Barça Regal ha sumat aquest diumenge la dinovena victòria de la temporada a la Lliga Endesa i segueix en el primer lloc de la taula amb un triomf més que el Reial Madrid, que ha superat l'Obradoiro.

El gran inici de partit dels blaugranes ha estat clau per poder sumar el triomf. El 6-23 del primer quart ha marcat la resta del partit i tot i que el Gescrap Bilbao ha intentat remuntar, li ha estat impossible. No ha estat fins el darrers dos minuts que els de Fotis Katsikaris han baixat dels deu punts de diferència en el marcador i han vist com els ha faltat temps per superar un Barça que no s'ha posat mai nerviós.

El bon partit de Lorbek i Vázquez, 16 i 12 punts, que han estat acompanyats per CJ Wallace, que aquest diumenge n'ha anotat 11, ha estat una llosa pel Bilbao, que ha vist com el seu joc interior no ha generat joc ofensiu. Tan sols Vassileiadis, 22 punts, ha donat la cara pels locals en el darrer quart.

Àlex Mumbrú, jugador del gescrap, ha estat desqualificat en el minut 7 de partit després de rebre en primer lloc una falta tècnica. L'àrbitre, Benjamín Jiménez, no ha dubtat en expulsar-lo després de les seves protestes. El públic, després d'aquesta acció, no ha deixat de protestar les decisions arbitrals i ha pressionat molt els jugadors del Barça.