LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 06/10/2012

El Barça Regal, obligat a guanyar a Bilbao

Els de Xavi Pascual no es poden permetre el luxe de perdre el segon partit en dues jornades si no volen veure com el Madrid els agafa dos triomfs de marge

Ara
1 min
Sarunas Jasikevicius i Joan Carles Navarro

BarcelonaEl Barça Regal visita aquesta tarda (18h, TVE) el pavelló de Miribilla amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la temporada. Els blaugranes, que a la primera jornada van perdre contra el Blancos de Rueda Valladolid, no es poden permetre una altra derrota si volen seguir a la part alta i no allunyar-se del Reial Madrid, que ha guanyat els dos partits disputats.

Una de les novetats i que pot fer canviar el rumb del Barça Regal és Sarunas Jasikevicius. El base lituà, que debutarà aquesta tarda, es va perdre la Supercopa Endesa i també la primera jornada després de ser el jugador descartat i en aquesta segona jornada ha estat donat d'alta en el lloc de CJ Wallace, que no ha donat un rendiment òptim en aquest inici de competició. El caràcter de Jasikevicius pot ser clau en el canvi de mentalitat del Barça i Xavi Pascual tindrà la seva prolongació a la pista amb el base lituà.

El Gescrap Bizkaia Bilbao Basket no serà un rival fàcil per Barça per diversos motius. El primer és que juga a Miribilla, el seu pavelló, on és molt complicat guanyar-lo. En segon lloc, perquè també busca el primer triomf de la temporada. Els de Fotis Katsikaris han perdut peces importants com Aaron Jackson i Marko Banic, però han incorporat jugadors de gran nivell com el base grec Zizis i el pivot serbi Milan Rakovic.

stats