LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 04/12/2011

El Barça Regal es desfà d’un Gran Canària poc exigent (65-49)

Els homes de Xavi Pascual sumen el novè triomf de la temporada i es mantenen en la primera posició de la Lliga Endesa

D.r. Jover
Joan Carles Navarro.

BarcelonaTot i no fer un partit gaire vistós, el Barça Regal ha estat una piconadora a partir del segon quart. El Gran Canària 2014 que dirigeix el català Pedro Martínez ha mostrat la seva versió més irregular a partir del minut 15 de partit i ho ha pagat molt car.

En el primer quart el matx ha estat molt igualat (16-13), però a mesura que han passat els minuts els blaugranes s'han sentit més còmodes i gràcies a Marcelinho Huertas han marxat al descans amb dotze punts d'avantatge, 36-24. La defensa en zona que ha plantejat el Gran Canària no ha donat resultat.

La sentència

En la represa el Barça Regal ha sentenciat el partit quan en un vist i no vist s'ha situat vint punts per sobre, 48-28, després d'una cistella de Chuck Eidson. La defensa dels catalans ha estat realment bona, però també ha ajudat la precipitació a l'hora de prendre decisions dels canaris, que en molts atacs no han sabut trobar la millor opció per a l'equip. El tercer quart s'ha tancat amb divuit d'avantatge per als catalans (54-36).

En el darrer quart el Barça ha seguit en la mateixa línia. Ha intentat meravellar el públic del Palau amb accions espectaculars, però no li ha fet falta situar una marxa més en el joc. I és que el Gran Canària s'ha donat per vençut i no ha oposat gaire resistència. La diferència final ha estat de setze punts (65-49).

Sada proporciona l'espectacle

El protagonista, en aquest aspecte, ha estat Víctor Sada. El base badaloní del Barça Regal ha protagonitzat diverses jugades espectaculars en atac. La primera ha estat en el primer temps, en què ha entrat fins a sota i tot i rebre una falta personal ha finalitzat la jugada amb una gran esmaixada.

La segona gran acció de Sada ha estat en el darrer quart. Ha rebut una gran passada de Navarro i ha completat un alley-hoop digne de concurs d'esmaixades. El 8 del Barça està en un gran moment de forma.