LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 25/07/2012

Sarunas Jasikevicius jugarà al Barça Regal la pròxima temporada

El base lituà, de 36 anys, torna a la disciplina blaugrana nou anys després de la seva marxa el 2003. El Barça Regal ha confirmat aquest dimecres l'acord amb el base

D.r. Jover
1 min
Sarunas Jasikevicus

BarcelonaSarunas Jasikevicius jugarà la propera temporada al Barça Regal. El base lituà, de 36 anys, ha acceptat una oferta del club català per a una temporada i el fitxatge serà oficial quan superi la revisió mèdica. 'Saras', que va jugar al Barça durant tres anys (2000-2003), torna al lloc on va aconseguir la seva primera Eurolliga. La seva arribada, però, no suposa l'adéu de Víctor Sada, que és a prop de seguir al Barça.

Jasikevicius, que prové del Panathinaikòs, ha guanyat 4 Eurolligues –Barça, Maccabi (2) i PAO– i torna a Barcelona amb la intenció de sumar la cinquena. El gran objectiu la temporada vinent del Barça Regal serà la consecució de l'Eurolliga i per això ha fitxat només per a aquesta competició l'australià Nathan Jawai. Jasikevicius és el quart fitxatge de la temporada, després del d'Ante Tomic, Jawai i Álex Abrines.

Aquesta darrera temporada Sarunas Jasikevicius ha fet 7,2 punts i 2,5 assistències en 15 minuts per partit amb el Panathiniakòs grec i s'espera que al Barça Regal tingui el mateix rol que a Atenes.

stats