LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 17/05/2012

El Barça Regal esclafa l'Alacant jugant a mig gas (73-43)

Els blaugranes sumen el primer triomf de l'eliminatòria de quarts de final contra un Lucentum que ha trobat a faltar Llompart, Rautins i Dewar en la rotació

Ara
1 min
El blaugrana Eidson supera Stojic, escorta del Lucentum

BarcelonaEl Barça Regal s'ha imposat aquest dijous al Lucentum Alacant en el primer partit de quarts de final del 'Play-off' de la Lliga Endesa. Els homes de Xavi Pascual no han tingut cap problema per superar els alacantins, que han trobat a faltar fins a quatre jugadors.

No ha estat un partit gaire brillant per part d'un Barça Regal que hauria pogut lluir-se encara més davant de la seva afició. El Palau Blaugrana, que ha registrat mitja entrada amb 3.800 espectadors, ha rebut amb aplaudiments un equip que la setmana passada va perdre en semifinals de l'Eurolliga.

El més important del partit d'aquest dijous pel Barça ha estat sumar el primer punt d'una sèrie que pot sentenciar el proper diumenge al Centro de Tecnificación de la ciutat alacantina. La diferència final de 30 punts s'ha aconseguit sense Joan Carles Navarro, que ha estat reservat per culpa de les molèsties que arrossega a la planta del peu.

Chuck Eidson (12) i Marcelinho Huertas (14), dos dels jugadors més criticats a Istanbul per la seva actuació, han estat els millors d'un Barça Regal que ha jugat a mig gas perquè no li ha fet falta més.

stats