El Barça Regal no falla en el dia de Navarro i segueix imbatut a Europa (90-66)

El de Sant Feliu, que ha complert 15 anys des del seu debut com a professional, ha anotat 24 punts en el setè triomf consecutiu dels blaugranes a l'Eurolliga

D.r.j
Joan Carles Navarro entra a cistella

BarcelonaEl Barça Regal ha sumat aquest dijous la setena victòria consecutiva a l'Eurolliga després de superar per 90-66 el Lietuvos Rytas lituà. El partit, que ha estat un homenatge a Joan Carles Navarro pels seus 15 anys com a professional, no ha estat tan fàcil com ha reflectit el marcador final. Un mal segon quart ha permès que el Lietuvos marxés al descans per davant (42-45), tot i que en el segon temps no ha pogut confirmar la sorpresa.

El Barça Regal ha començat d'allò més bé. Amb 27 punts en el primer quart els blaugranes han donat espectacle. Navarro, Mickeal i Tomic han anotat amb facilitat i el conjunt lituà no ha pogut aturar l'anotació catalana. En el segon quart, però, el Barça ha desconnectat del partit i això ha permès que el Lietuvos remuntés, empatés i se situés per davant en el marcador amb un parcial de 15-27. Pascual, molt enfadat, ha fet reaccionar els seus en el segon temps.

Amb la lliçó ben apresa, els catalans no han donat lloc a la sorpresa i han començat a posar les coses al seu lloc. Navarro s'ha tornat a sentir còmode i Ante Tomic s'ha convertit en l'amo de la zona. El croat fins i tot ha realitzat una esmaixada espectacular. El parcial ha estat favorable de nou al Barça i amb un 26-15 els de Pascual han tancat el tercer quart 68-60.

En els últims deu minuts el Barça ha atropellat el Lietuvos. Un parcial de 22-6 ha deixat grogui els lituans, que han acabat el partit amb 66 punts i donant una mala imatge. El físic no els ha acompanyat i el seu rendiment ha caigut en picat. El gran protagonista d'aquest gran parcial ha estat l'homenatjat, Joan Carles Navarro. Ha acabat el partit amb 24 punts, exhibint-se amb triples espectaculars, i una valoració de 24 per ajudar el Barça Regal a sumar la setena victòria consecutiva a l'Eurolliga.