LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 16/06/2012

Pablo Laso: "El Barça ha estat millor en els petits detalls"

L'entrenador del Reial Madrid s'ha mostrat orgullós dels seus jugadors i ha assenyalat que el matx final ha estat "molt igualat"

David R. Jover
1 min
Pablo Laso, durant el cinquè partit

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid ha comentat que el partit "ha estat molt igualat" i que el Barça ha aconseguit "molts rebots en atac en moments importants i això ha fet que patíssim molt", ha dit.

Laso ha afegit que la sèrie ha estat "molt semblant" i "tenim la sensació que hem estat superiors en molts minuts a la sèrie" i ha dit que el Barça mereix "ser felicitat per la gran tasca".

"Estic molt orgullós del creixement que ha fet l'equip en aquesta temporada i per com s'han comportat durant toa la sèrie", ha comentat el tècnic basc del Reial Madrid.

"Vull agrair a la gent del Madrid, al madridisme, el seu suport durant tota la temporada. Han cregut en l'equip", ha explicat.

Sergi Llull, per la seva banda, ha comentat que "l partit el podia haver guanyat qualsevol" i ha remarcat que el matx s'ha decidit pels "petits detalls i l'experiència".

"El Barça ha jugat amb les seves armes, igual que nosaltres les nostres, i la seva experiència ha estat la que li ha donat el títol".

stats