EUROLLIGA
Esports Bàsquet 08/12/2011

El Barça Regal derrota l’Unics Kazan per inèrcia (63-50)

Els homes de Xavi Pascual superen els russos en un partit travat i gens espectacular. Tot i així aconsegueixen la vuitena victòria consecutiva a Europa

D. R. Jover
2 min

BarcelonaUna de les màximes de l'entrenador del Barça és intentar fer gaudir el públic d'un joc ràpid i espectacular. Aquest dijous, però, tot i el marcador final, no ha sigut possible. Tot i guanyar el partit, el ritme l'ha marcat durant molts minuts l'Unics Kazan, que el que menys volia era córrer darrere Marcelinho Huertas o Joan Carles Navarro. El conjunt rus ha imprès un ritme lent en l'atac estàtic, amb possessions llargues que han dificultat el joc habitual dels blaugranes, amb molt més ritme.

Tot i un inici més que correcte dels catalans, a partir del segon quart l'Unics ha fet el seu joc i ha portat el partit al seu terreny. Al descans el Barça només s'ha vist cinc per sobre, 33-28, després d'un quart poc prolífic pel que fa a anotació.

Ensurt inicial

En la represa el Barça Regal ha sortit més atent i amb més encert, però a mesura que han avançat els minuts el conjunt de Kazan, gràcies a Lynn Greer, ha anat retallant diferències fins a situar-se a un punt, 44-43, a les acaballes del tercer quart. Aleshores el públic del Palau ha respost i ha ajudat l'equip a trencar la sequera anotadora. Amb un triple de Wallace s'ha tancat el quart (47-43).

La sentència

Cinc punts gairebé consecutius de l'escorta de Sant Feliu han trencat el matx. En un obrir i tancar d'ulls el Barça Regal ha agafat catorze punts de marge (57-43) i ha sentenciat un partit poc brillant. El talent que posseeixen els catalans ha sortit a la llum tres minuts i ha servit per donar per acabat un partit que realment no ha perillat mai. L'avantatge final ha sigut de tretze punts, 63-50, i confirma que els de Pascual són una de les millors defenses d'Europa. En els darrers quatre partits han encaixat menys de cinquanta punts de mitjana.

stats