LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 24/05/2012

El Barça Regal enlluerna i supera amb claredat el València (84-57)

Els de Xavi Pascual realitzen un dels millors partits de la temporada i s'adjudiquen el primer partit de les semifinals contra un València molt tou en defensa

Pete Mickeal esmaixa davant Pietrus

BarcelonaEl Barça Regal ha superat aquest dijous amb claredat el València Basket per 84-57 en el primer partit de les semifinals del 'Play-off' de la Lliga Endesa. Els catalans, excepte el 0-6 inicial, han dominat el partit de principi a fi un matx que no ha tingut història.

El 49-32 amb què s'ha arribat al descans ha estat massa per als homes de Velimir Perasovic, que han acusat en excés el cansament del partit del passat dimarts contra el Lagun Aro. El Barça Regal ha anat a per totes i ha imposat un ritme molt alt tant en atac com en defensa per situar l'1-0 de la sèrie. En el segon partit, que es disputarà aquest diumenge (12h) de ben segur que el València Basket mostrarà una cara ben diferent si no vol marxar amb un 2-0 en contra a casa seva.

Boniface Ndong i Erazem Lorbek han estat els millors jugadors del Barça Regal aquest dijous. El pivot senegalès ha anotat 14 punts, la majoria d'ells en el tercer quart, mentre que Lorbek ha fet 15 punts i ha millorat les prestacions ofensives ofertes en els darrers partits. Pete Mickeal, amb 14, també ha estat un dels jugadors més encertats.