LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 01/04/2012

Navarro i Sada es combinen per donar la victòria al Barça Regal contra el València (76-72)

Els blaugranes seguiran en el primer lloc de la Lliga Endesa després de superar un València Basket que no s'ha donat mai per vençut

D.r. Jover
2 min
El blaugrana Wallace i el valencianista Caner-Medley, en una acció del partit

BarcelonaEl Barça Regal ha superat aquest diumenge el València Basket al Palau Blaugrana per un ajustat 76-72. Tot i mostrar dues versions ben diferents, els homes de Xavi Pascual han tret el geni en els darrers minuts d'un partit estrany i que ha deixat veure el millor i el pitjor del Barça a mes i mig de la 'final four' de l'Eurolliga. L'eficàcia i eficiència de Navarro (17p) i Sada (12p), clau en un triomf molt patit.

Tot i que el Barça Regal ha marxat al descans dominant per tretze punts (46-33) el València Basket, amb una gran defensa en zona, ha fet dubtar els catalans i poc a poc ha anat retallant diferències fins empatar el partit en el darrer període (60-60). Els grans minuts oferts pel Barça Regal al segon quart, on ha fet 29 punts, s'han esborrat en deu minuts quan els de Perasovic han tirat d'ofici, ganes i murrieria per igualar un partit que tot i els ensurts, s'ha acabat enduent el Barça.

Una de les claus del triomf dels de Xavi Pascual ha estat Víctor Sada. El base de Badalona ha estat el millor amb diferència d'un equip que ha de ser més regular durant tot el partit si vol fer alguna cosa gran a Europa. Sada ha anotat un triple que ha esperonat el Palau i després ha sabut trobar a Navarro quan calia. Aquest darrer ha fet un triple a falta d'un minut que ha sentenciat el partit (75-68). Sens dubte l'escorta de Sant Feliu continua sent una assegurança de vida per al Barça, que avui ha trobat a faltar una major aportació de Huertas i Erazem Lorbek, molt espessos.

Per part del València Basket el millor ha estat el francès Nando De Colo, que ha anotat 18 punts.

stats