ACB
Esports Bàsquet 22/02/2011

Claver es trenca un metatarsià del peu dret i estarà dos mesos de baixa

L'aler del Power Electronics València pateix una fractura en el tercer metatarsià del peu dret i haurà d'estar dos mesos de baixa, segons ha confirmat el club valencià

Redacció
2 min
Claver penetra a cistella davant Robinson.

ValènciaVíctor Claver, aler del Power Electronics València, pateix una fractura en el tercer metatarsià del peu dret i haurà d'estar dos mesos de baixa, segons ha confirmat el club valencià.

El jugador va començar a sentir molèsties en l'entrenament del passat dilluns i va haver de deixar d'exercitar-se amb els seus companys. Aquest matí, Claver ha estat sotmès a diverses proves que han determinat la lesió que pateix.

Svetislav Pesic, tècnic del conjunt valencià, ho ha confirmat aquest matí i ha assegurat que els serveis mèdics del club han establert un termini d'uns dos mesos perquè l'aler pugui tornar a competir.

El doctor Miguel Fraquet, metge del primer equip del club valencià, ha explicat que el jugador no haurà de ser operat i que se li aplicarà un tractament conservador que esperen que li permeti tornar a les pistes en unes vuit setmanes.

El club valencià compta en aquests moments amb 13 jugadors en la seva primera plantilla i ara augmentarà el protagonisme de l'aler americà Jeremy Richardson, que actualment està donat de baixa a la Lliga ACB i que tampoc ha participat en els últims partits de l'Eurolliga.

Richardson ha patit gairebé dues lesions consecutives abans de finals d'any, que el van apartar de l'equip, tot i que ara ja porta diverses setmanes exercitant-se al mateix nivell que els seus companys.

Aquesta és la segona lesió important de Claver des que va arribar al primer equip valencià, després que la temporada 2008-2009 patís en un partit contra el Kinder de Bologna una fractura sense desplaçament en el mal·lèol tibial de la cama esquerra que el va obligar a passar per la sala d'operacions i de la qual es va recuperar en el termini previst i sense complicacions.

Si es compleixen aquest cop els terminis previstos, Claver podria disputar les últimes jornades de la fase regular de la Lliga ACB i les eliminatòries per al títol si l'equip certifica la seva classificació, però perquè pogués tornar a disputar partits a l'Eurolliga, el Power Electronics hauria de classificar-se per a la final four.

stats