Bàsquet
Esports Bàsquet 20/01/2013

El Bàsquet Manresa busca el camí de la recuperació en la segona volta contra el Blusens Monbus

L'equip de Jaume Ponsarnau, últim en solitari de la Lliga Endesa, rep un equip que la passada jornada va quedar-se a les portes de la Copa del Rei

Efe
1 min
Javi Rodríguez, defensat per Heurtel

ManresaEl Bàsquet Manresa, últim en solitari de la Lliga Endesa, rep aquest diumenge al Blusens Monbus (19h), que la passada jornada es va quedar a les portes de classificar-se per la Copa del Rei.

Als catalans els està costant molt aconseguir la tercera victòria, que s'ha quedat molt a prop en moltes ocasions. L'última va ser contra el Caja Laboral. L'entrenador dels catalans, Jaume Ponsarnau, explica que el partit de diumenge "té connotacions diferents al del Caja Laboral", però no per això "deixa de ser molt difícil".

"Sabem que durant el partit tindrem moments complicats però esperem que la nostra gent ens ajudi com fins ara", ha dit el tècnic. I és que el factor pista és un dels pocs als que es pot agafar el Manresa per convèncer-se de la capacitat de guanyar.

El tècnic del Manresa comptarà amb tota la plantilla, en canvi els gallecs no tindran al seu base Andrés Rodríguez, màxim assistent de la lliga. Per Ponsarnau el Blusens "és un equip molt intel·ligent, que aprofita molt bé els recursos que té i que és molt difícil de defensar". "Són molt físics, saben jugar agressius, ser durs amb la pilota, però també saturar els espais de joc", ha afegit.

Sobre la plantilla que dirigeix Moncho Fernández, l'entrenador del Manresa destaca "el seu joc en la pintura", amb Kendall, Junyent, Mejri i Pumprla, com aler, així com la seva capacitat per generar joc per als seus tiradors: Corbacho i Dewar, i el treball de les seves bases.

stats