Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/04/2013

Xavier Gabriel (La Bruixa d'Or): "A la Lliga Endesa hi ha set bancs, ja era hora que hi arribéssim nosaltres"

El Bàsquet Manresa presenta un acord de patrocini per al que queda d'aquesta i les pròximes quatre temporades

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Bàsquet Manresa ha presentat aquest dijous un acord segons el qual La Bruixa d'Or serà el nou primer patrocinador del club durant el que queda d'aquesta i les pròximes quatre temporades (2016-17). Les quantitats econòmiques pactades variaran en funció de la categoria en què jugui l'equip i les dues parts tenen opcions de rescindir el contracte. La paraula Manresa desapareix del nom oficial del conjunt.

"A la Lliga Endesa hi ha set bancs, que es fan la competència entre ells, així que ja era hora que hi arribéssim nosaltres", ha explicat Xavier Gabriel, fundador de La Bruixa d'Or. "És un orgull. L'objectiu és passar-ho bé i així arribaran els resultats. Jo no n'entenc de bàsquet, però ja m'hi posaré i ja imagino victòries contra Madrid i Barça", ha afegit.

Segons Josep Vives, president executiu del Bàsquet Manresa, "el món avança perquè hi ha gent que innova, com Xavier Gabriel. A més, aposta pels valors a través de la seva fundació. És un dia molt important que assegura la continuïtat del projecte".

"En un moment de dificultats econòmiques, és una satisfacció viure èxits així. Qui es mou, troba coses", ha explicat Beto Agustí, director general de l'ACB. "El Bàsquet Manresa porta dos anys i mig lluitant i la gent que treballa i es mou, acaba obtenint recompenses", ha afegit Ivan Tibau, secretari general de l'Esport.

El patrocini serà visible a partir del partit d'aquest diumenge contra l'UCAM Múrcia.

stats