Lliga Femenina
Esports Bàsquet 19/06/2012

El bàsquet femení agonitza

Després que el Ciudad Ros Casares València renunciés a tenir equip professional, el Sóller Bon Dia i el RC Celta han informat que tampoc competiran a la Lliga Femenina 2012-13

àlex Gozalbo
1 min
Jorge Méndez, entrenador del Sóller Bon Dia

BarcelonaDesprés que el Ciudad Ros Casares València renunciés a tenir equip professional, dos conjunts més han informat aquest dimarts que tampoc competiran a la Lliga Femenina 2012-13. Es tracta del Sóller Bon Dia i el RC Celta.

Segons ha explicat el club balear en un comunicat, "l'actuació dels gestors polítics responsables de l'esport dins el Govern Balear i de la Fundació Illesport ens han conduït a una situació de bloqueig que no ens permet fer front als requisits econòmics establerts per la Federació Espanyola (FEB)".

"El problema no és la retallada en si, sinó el moment en què es va aplicar", explica el Sóller Bon Dia.

Tres dels 14 equips de la Lliga Femenina han anunciat, doncs, que no disputaran la pròxima competició i la Federació Espanyola tem que no siguin els únics. Algunes de les millors jugadores, com Sílvia Domínguez, que jugarà a l'Ekaterinburg (Rússia), o Amaya Valdemoro, que competirà amb el Tarsus Belediyesi (Turquia), jugaran la pròxima temporada a l'estranger.

stats