Bàsquet
Esports Bàsquet 30/03/2012

El Bilbao Basket no pot forçar el cinquè partit i cau eliminat a mans del CSKA de Moscou (71-73)

L'equip basc ha anat per sota en el marcador gairebé tot el partit però els bons parcials en l'últim quart li han permès somiar amb la remuntada al final

Banic i Siskaukas durant el quart partit entre el Bilbao Basket i el CSKA

BarcelonaEl Bilbao Basket ha dit adéu a l'Eurolliga després de perdre 71-73 davant el CSKA de Moscou, en el quart partit dels quarts de final. L'equip basc ha anat per sota en el marcador gairebé tot el partit però els bons parcials en l'últim quart li han permès somiar amb una remuntada al final que no s'ha pogut completar.

Aaron Jackson, amb 19 punts i 24 de valoració, i D'Or Fischer, amb 12 punts, han sigut els millors del partit pel bàndol basc, que també ha tingut en els sis rebots d'Àlex Mumbrú un factor destacat. Al davant, però, Kirilenko, amb 23 punts i 8 rebots ha liderat l'equip rus, que ha marxat al descans amb un marcador favorable de 28-39, gràcies també al poder anotador de Krstic, Siskaukas i Khryapa.

A la represa, però, els locals han sigut més agressius i han començat a retallar diferències. El tercer quart l'han dominat (19-17) i especialment al quart quart és quan s'ha començat a creure en la remuntada. Un darrer parcial d'11 a 3 ha permès el Bilbao Basket apurar en els últims segons, que s'han decidit als tirs lliures. Teodosic no ha fallat els seus dos tirs, mantenint la renda de tres punts amunt dels russos. El Bilbao Basket, dos per sota, ha buscat agafar el rebot en l'últim tir, però ha estat més hàbil Kirilenko, trencant tota opció de forçar la pròrroga.