NBA
Esports Bàsquet 15/02/2011

Els Bobcats humilien els Lakers (109-89) malgrat un doble-doble de Pau Gasol

Els Bobcats de Charlotte van tornar a ser els botxins dels Lakers de Los Angeles després d'infligir-los la pitjor derrota que han patit en el que va de temporada

Redacció
2 min
Pau Gasol intenta taponar Henderson.

BarcelonaEls Bobcats de Charlotte van tornar a ser els botxins dels Lakers de Los Angeles després d'infligir-los la pitjor derrota que han patit en el que va de temporada en perdre per 109-89, malgrat un doble-doble aconseguit pel pivot català Pau Gasol.

Pau Gasol va anotar 17 punts, sent el segon màxim encistellador del seu equip després de Kobe Bryant, i va capturar 10 rebots, nou d'ells defensius.

Gasol va jugar 36 minuts per anotar 6 de 9 tirs de camp i 5-6 des de la línia de personal, repartir cinc assistències i recuperar dues pilotes.

La pitjor relliscada soferta aquesta temporada pels Lakers va ser per 104-85 contra els Grizzlies de Memphis.

L'aler Gerald Wallace amb un doble-doble de 20 punts i 11 rebots va ser el líder per als Bobcats, que van seguir imposant el seu domini en els duels contra els Lakers davant la desesperació i enfelloniment de l'entrenador dels campions de lliga, Phil Jackson.

Per contra, assegut en una de les llotges, aquesta vegada no va voler estar a sota, al costat del camp, el propietari dels Bobcats, el llegendari Michael Jordan, gaudia de la victòria que el seu equip aconseguia davant qui va ser el seu entrenador en els Bulls de Chicago i amb el qual va guanyar sis títol de lliga.

Els Lakers, que van arribar al partit ja tocats després de patir diumenge la derrota per 89-75 contra els Magic d'Orlando, van sortir encara pitjor del Time Warner Cable Arena, de Charlotte, on van estar perduts a partir de la primera meitat.

Es van quedar sense forces, sense idees i, el que és pitjor, sense capacitat de reacció davant l'enfelloniment i "frustració" de Jackson, que va esgotar tots els temps morts, menys un, abans del quart període per intentar redreçar inútilment la marxa del partit.

Així, els Bobcats van aconseguir guanyar els Lakers per vuitena vegada en els últims 10 partits disputats entre tots dos i juntament amb els Celtics de Boston són els dos únics equips amb els quals els actuals campions tenen marca perdedora.

L'entrenador interí Paul Silas va presentar davant els Lakers una alineació de jugadors baixos, atlètics i molt ràpids amb els quals va aconseguir neutralitzar l'efecte destructiu del joc interior dels actuals campions de lliga.

stats