LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 08/01/2012

Boniface Ndong: "No estem jugant al nostre millor nivell, però millorarem"

Tot i ser colíder de la Lliga Endesa, el Barça Regal no està desplegant un joc gaire vistós en atac i venç els partits des de la defensa

D.r. Jover
1 min
Boniface Ndong.

BarcelonaEl Barça Regal anota 74,7 punts de mitjana. No és una xifra dolenta, però no s'adiu a la qualitat i el potencial de la plantilla blaugrana. "En temporades anteriors anotàvem més, però el que mai ens pot faltar és la defensa, que està molt bé", ha comentat Ndong després del partit contra el Gran Canària (63-49).

El pivot senegalès amb passaport alemany és conscient que "no fiquem 80 o 90 punts", però diu que "no ens hem de posar pressió, perquè si el rival només fa 60 punts guanyarem la majoria de partits".

La defensa, en què el Barça Regal és el millor de la Lliga Endesa amb 64,8 punts rebuts, és cabdal. "La defensa l'hem de fer sempre bé, no pot sortir malament, perquè és qüestió de ganes. En atac no pararem de treballar per millorar", explica.

De cara al tram decisiu de la temporada, Ndong creu que "ara no estem al nostre millor nivell, també perquè no tenim tots els jugadors, però millorarem perquè ara arriben el Top 16 i la Copa del Rei".

stats