LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 02/11/2014

La Bruixa d'Or cau estrepitosament a Vitòria (87-67)

El conjunt del Bages arriba a perdre de 38 punts contra el Laboral Kutxa però maquilla el marcador als darrers minuts

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha patit una derrota molt dolorosa a la pista del Laboral Kutxa (87-67). El conjunt del Bages no ha tingut cap mena d'opció a Vitòria i ha acabat perdent de vint punts, quan a l'inici del darrer parcial la diferència era de 38 punts negatius (81-43), però ha pogut maquillar el resultat als darrers minuts.

L'equip que entrena Pedro Martínez només ha estat competitiu al primer quart, que ha acabat amb avantatge local de sis punts (21-15). A partir d'aquí el Baskonia ha estat amo i senyor i ha anat ampliant la distància progressivament. Al descans el resultat era de 46-26, al final del tercer quart l'electrònic mostrava un 72-43 i al minut 33 el marcador era 81-43.

L'equip de Vitòria ha estat millor en tots els aspectes, tot i que han destacat per sobre de la resta els noms de Vujacic (21 punts i 23 de valoració) i Bertans (19 punts i 18 de valoració). Per part manresana només han brillat Sakic (17 punts i 29 de valoració, sobretot per l'encert al tram final) i Roger Grimau, amb 13 punts.

Amb aquest marcador, l'equip de Manresa queda amb només una victòria després de cinc partits, mentre que el Laboral Kutxa comença a remuntar el vol després de tres derrotes en els tres primers partits de la Lliga Endesa.