Esports Bàsquet 18/01/2015

La Bruixa d'Or no pot amb el Madrid (66-83)

El conjunt blanc ha sigut molt superior amb un magnífic Sergi Llull (17 punts i 21 de valoració)

Sergio Rodríguez controla la pilota / EFE

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ho ha intentat, però no ha pogut amb el Reial Madrid de Pablo Laso, que ha sumat una nova victòria al Nou Congost per un contundent 66-83. Els catalans, però, han competit durant el primer quart, que s'ha tancat amb un ajustat i esquifit 13-15.

Els homes de Pablo Laso, llavors, han premut l'accelerador i han arribat al descans amb una còmoda renda de punts després d'un contundent parcial 13-26 en el segon període. A partit d'aquí, el Reial Madrid s'ha dedicat a mantenir l'avantatge, que ha defensat fins al final (66-83).

Llull ha tornat a ser el millor del conjunt blanc. Amb 17 punts i 21 de valoració, el base català ha brillat amb llum pròpia sobre la pista manresana. Per la seva banda, Fotu (12 punts) i Grigonis (10 punts) han sigut els màxims anotadors de La Bruixa d'Or, que segueix en posicions de descens.