Esports Bàsquet 18/04/2015

La Bruixa d'Or Manresa lluita però cau davant el Sevilla (72-78)

El conjunt de Pedro Martínez ha aconseguit salvar el 'basket-average'

Roger Gromau / ACB PHOTO

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha caigut al Nou Congost davant el Sevilla (72-78). El conjunt manresà no ha sigut capaç de superar un rival directe en la lluita per la permanència tot i tenir opcions fins als minuts finals. Els de Pedro Martínez, com és habitual, han començat més que endollats.

El primer quart ha sigut seu (20-12), de fet. Els andalusos, però, han reaccionat instants abans d'arribar al descans i han començat a igualar el xoc. A la represa, l'equip sevillà ha pres l'accelerador i s'ha anotat la victòria després d'un gran quart període, on ha controlat els nervis i ha mostrat la seva faceta més efectiva (72-78). Tot i això, el conjunt local ha aconseguit salva el 'basket-average'.