Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/04/2014

La Bruixa d'Or no reacciona i es complica la vida davant el Cajasol (72-97)

El tècnic Pere Romero ha debutat al Nou Congost amb la 21a derrota en lliga de l'equip manresà

Ara / Efe
Marcus Eriksson, en una acció del partit / ACB MEDIA

BarcelonaSense reacció. La Bruixa d'Or Manresa ha perdut aquest dissabte davant el Cajasol de Sevilla (72-97) i es complica la vida de cara a la permanència.

El tècnic Pere Romero, substitut de Borja Comenge a la banqueta manresana, s'ha estrenat al Nou Congost amb la 21a derrota en lliga de l'equip català, que segueix penúltim a la classificació amb només set victòries. Romero ha definit el partit dels seus en sala de premsa amb una sentència: "Hem fet el ridícul".

Marcus Eriksson, amb 16 punts, ha estat el jugador de la Bruixa d'Or més destacat. Satoranksy (10p. i 4r.) i Hernangómez (19p. i 7r.) han destrossat el conjunt manresà.

La Bruixa d'Or ha sortit amb por escènica. El parcial dels sis primers minuts de joc ha estat més que evident (2-17). Els jugadors de Cajasol han imposat el seu ritme, han dominat en defensa i en els taulers, i s'han mostrat encertats en atac.

Amb el pas dels minuts, el Manresa s'ha enfonsat més en la seva pròpia frustració i ha donat les màximes rendes al Cajasol que, a prop del descans, ja guanyava de 19 punts (22-41, min.16).

El tècnic Aíto García Reneses ha rotat molt i bé els seus homes, i ha sorprès l'esplèndida actuació, entre d'altres, d'Hernangómez en el segon quart, que ha acabat sent el màxim anotador dels seus amb 19 punts en només 18 minuts de joc.

Al Manresa, en canvi, el partit se li ha allargat com una condemna i, només en algunes poques fases, han pogut recuperar una mica de desavantatge amb l'encert en el tir de tres de Larsen o Eriksson.

Amb l'última cistella del partit, un triple de Porzinguis, el Cajasol ha acumulat la seva màxima renda en el xoc. 25 punts d'avantatge que bé podrien haver estat molts més.