NBA
Esports Bàsquet 01/05/2015

Els Bulls de Pau Gasol arriben a semifinals amb una exhibició a domicili (66-120)

El jugador català contribueix amb 19 punts a la pallissa contra els Milwaukee Bucks, en la primera ronda dels 'play-off' de la Conferència Est

Pau Gasol lluita per un rebot amb Miles Plumlee, durant el Bucks-Bulls / TANNEN MAURY / EFE

HoustonEl suspens es va acabar aquest dijous a la nit. Els Bulls, amb un atac balancejat i una gran defensa, van donar una exhibició de bon joc en el sisè partit de l'eliminatòria de primera ronda dels 'play-offs' de la Conferència Est que van guanyar a domicili (66-120) als Bucks de Milwaukee i es van classificar per a semifinals.

Els Bulls, que van dominar de principi a fi el partit, i van aconseguir triomf que necessitaven per tancar la sèrie 4-2 al millor de set, i pensar en els Cavaliers de Cleveland, que seran els seus rivals en semifinals després que l'equip de LeBron James escombrar 4-0 els Celtics de Boston.

Malgrat que Pau Gasol va trencar la ratxa de cinc partits consecutius amb un doble-doble, va ser conjuntament amb l'aler Mike Dunleavy un dels millors encistelladors dels Bulls en aportar 19 punts, respectivament.

Gasol, que va disputar 30 minuts, va anotar 8 de 12 tirs de camp, i 3 de 5 des de la línia de personal, va capturar vuit rebots, inclosos sis que van ser defensius, va donar dues assistències i va posar un tap.

"L'equip va respondre de forma admirable a l'entendre que aquest partit era com si fos l'últim i decisiu", va declarar Gasol. "Vam aprendre la lliçó i ara a pensar tranquil·lament en els Cavaliers i aprendre del que no vam fer bé en la sèrie davant els Bucks".

Els Bucks van jugar el seu pitjor partit de l'any al tenir només un 33 (25-76) per cent d'encert en els tirs de camp a l'acabar el partit i una pobra estadística de els 33 punts a la primera part (33-65). El pivot georgià Zaza Pachulia va anotar vuit punts i va ser el líder de l'atac dels Bucks, que van capturar 41 rebots per 50 dels Bulls, i a més van perdre 18 pilotes.