LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 08/04/2012

El Barça Regal visita el CAI Saragossa amb l'objectiu de seguir en el liderat

Els catalans han guanyat en les dues visites anteriors a la pista dels aragonesos, tot i que aquesta temporada els de José Luis Abós es juguen entrar als 'play-off' i aniran a per totes

Ara
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaEl FC Barcelona visita la pista del CAI Saragossa (18.30 hores, Esport3) en la 28a jornada de la Lliga Endesa. Els catalans, que abans de jugar la Final Four d'Istanbul han de disputar els set partits que resten de la Lliga regular, necessiten vèncer per seguir en el liderat i seguir en el primer lloc de la taula.

El CAI, que acaba d'incorporar a Charles Rhodes en el joc interior, és novè a la taula i aspira a jugar els 'play-off' aquesta temporada. Per tant, també és un partit important per als aragonesos, que no es poden permetre una davallada en el tram final de la temporada. L'Unicaja i el Banca Cívica també lluiten per conservar i obtenir la vuitena posició.

La temporada passada el Barça va vèncer al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa per 67-87 en un matx que es va decidir en un gran segon quart dels blaugranes.

stats