BÀSQUET CATALÀ
Esports Bàsquet 29/11/2010

Un divertit Lip Dub del CB Manlleu s'apropa a les 3.000 visites al You Tube

El Lip Dub del Club Bàsquet Manlleu va comptar amb la participació de més de 200 persones per promocionar l'entitat

àlex Gozalbo
1 min

ManlleuEl Lip Dub que el Club Bàsquet Manlleu va gravar el passat diumenge 14 de novembre arribarà a les 3.000 visites al You Tube en les properes hores.

Aquesta divertida peça musical del Club Bàsquet Manlleu va comptar amb la participació de més de 200 persones en una iniciativa per promocionar l'entitat que va tenir el suport de l'Ajuntament de Manlleu i de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), així com aportacions d'entitats col·laboradores. Segons recorda la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), el Club Bàsquet Manlleu va gravar el passat diumenge 14 de novembre aquest Lip Dub de promoció de la seva entitat.

La cançó "Sick of Love" de Robert Ramírez ha estat l'escollida per aquest Lip Dub que busca ser un element de cohesió entre les diferents entitats de bàsquet de Manlleu arran de la fusió del CB Manlleu i el CE Osona.

El Lip Dub es va enregistrar al remodelat Pavelló Municipal d'Esports de la ciutat i es mostren els diferents espais d'aquestes instal·lacions, des de l'exterior fins a la pista passant per l'entrada i els vestidors.

stats