ADECCO OR
Esports Bàsquet 28/02/2012

El Sant Josep Girona fitxa Albert Moncasi pel tram final de la temporada

El conjunt gironí reforça el joc interior amb la incorporació de l'aler-pivot català, que cobrirà les baixes de Labuckas i Coleman, que van deixar l'equip recentment

D.r. Jover
1 min

BarcelonaEl Sant Josep Girona ha decidit confiar en Albert Moncasi de cara al tram final de la temporada a l'Adecco Or. L'aler-pivot, de 210 centímetres, 25 anys i format a les categories inferiors del FC Barcelona, prové del Menorca Bàsquet, equip on ha disputat aquesta temporada un total de 9 partits després de signar un contracte temporal que va expirar a finals del mes de gener. A l'equip balear va disputar 15 minuts per partit en els quals va anotar 9,2 punts per matx.

Moncasi arriba a Girona per cobrir les baixes en el joc interior d'Arnas Labuckas i Thomas Coleman, que han abandonat l'equip en les darreres setmanes per la situació econòmica que travessa el conjunt gironí. Moncasi, a més, ja va jugar a Girona la temporada passada un total de cinc partits i signa amb el Sant Josep sense rebre cap prestació econòmica.

D'Agostino, a Lleida

El Lleida Bàsquet ha incorporat aquest dimecres el base americà amb passaport italià Steve D'Agostino. Prové de l'Oviedo, equip on ha jugat aquest darrer mes de competició. Es tracta d'un base anotador, però sense capacitat de dirigir l'equip.

stats