ADDECO OR
Esports Bàsquet 05/01/2012

El president del Sant Josep Girona anuncia que els jugadors començaran a cobrar a partir del dia 9

Dos dies després que els jugadors sortissin en roda de premsa demanant una solució després de tres mesos d'impagaments, el president del CB Sant Josep Girona anuncia que s'ha arribat a un acord

D.r. Jover
1 min

BarcelonaLa incertesa ha durat dos dies. El passat dimarts, Nacho Ordín va sortir en roda de premsa com a representant de tota la plantilla del Sant Josep per anunciar que en cas que no cobressin les nòmines pendents a partir del dia 9 de gener, els jugadors deixarien d'entrenar. Aquest dimecres la plantilla va fer la seva feina i es va imposar al Melilla per 78-76.

Un dia després, aquest dijous, Francesc Ferroni, el president del club, ha sortit en una roda de premsa conjunta amb l'entrenador Zan Tabak per anunciar que "hi ha acord i el club continua endavant amb nous membres a la junta. A partir de dilluns es pagaran les nòmines", ha explicat. I és que a més dels esportistes, la gent d'oficines i altres treballadors del club encara no havien cobrat el que se'ls devia. A partir d'ara cobraran la nòmina del mes pertinent i, poc a poc, s'aniran regularitzant els pagaments pendents.

D'aquesta manera sembla que el patrocinador de l'equip, Tots som Girona, pagarà els diners pressupostats a principi de temporada i que fins ara no s'havien abonat en la seva totalitat. Ferroni, a més, ha comentat que "necessitem que la gent s'aboni a Fontajau i donin suport a l'equip", i ha demanat a les empreses gironines "suport" per tirar endavant.

stats