LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 04/11/2012

El Barça Regal cau a Vitòria i ja suma tres derrotes en sis jornades (80-69)

Un mal segon quart (27-15) condemna els de Xavi Pascual, que han arribat a guanyar per nou punts en el primer quart. Els 17 punts de Lorbek han estat insuficients

D.r. Jover
Huertas agafant un rebot

BarcelonaEl Barça Regal ha caigut a la pista del Caja Laboral de Vitòria per 80-69 i suma d'aquesta manera la tercera derrota de la temporada a la Lliga Endesa. Els catalans, que han començat d'allò més bé el partit (4-13 i 11-20), han vist com els de Dusko Ivanovic es ficaven dins del partit i no l'han deixat escapar.

El parcial del segon quart, 27-15, ha estat massa pel Barça, que ha trobat a faltar diversos jugadors. Tan sols Navarro (14) i Lorbek (17) han estat a l'alçada d'un partit que sempre fa mal perdre. El 44-35 del descans ha demostrat que la tan lloada defensa blaugrana no ha acabat de rutllar.

En el segon temps els de Xavi Pascual han reaccionat, però a mitges. En atac han començat a anotar amb facilitat, però no han pogut evitar que els bascos deixessin d'anotar durant uns minuts. Els locals han seguit amb el seu joc i dirigits per un genial Carlos Cabezas (20 de valoració anotant 10 punts) han tancat el tercer quart amb un avantatge de sis punts, 60-54.

En els darrers deu minuts, però, el joc del Barça Regal s'ha tornat a enfosquir i això s'ha traduït amb un petit parcial del Caja Laboral que s'ha tornat a situar amb deu punts d'avantatge a falta de cinc minuts (73-63). El temps mort demanat pel tècnic del Barça no ha pogut aturar els bascos, que s'ha acabat imposant per onze de diferència, 80-69.

La derrota, la tercera a la Lliga Endesa, no és preocupant, però limita cada cop més un Barça Regal que jornada rere jornada té molt difícil repetir l'èxit de la temporada passada en què va ser campió de la Lliga Regular, condició que permet disputar totes les eliminatòries de 'play-off' amb avantatge de pista.