BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 11/05/2015

Els Cavaliers empaten l'eliminatòria i els Clippers escombren els Rockets i són a un pas de la final de conferència

Els Bulls, sense Pau Gasol per lesió, perden contra els Cavaliers (84-86). Triomf contundent dels Clippers (128-95) contra els Rockets

Ara / Efe
Els Clippers han escombrat els Rockets / KIRBY LEE / REUTERS

BarcelonaL'aler estrella dels Cavaliers Lebron James ha anotat la matinada d'aquest dilluns la cistella del triomf a domicili dels Cavaliers de Cleveland per 86-84 sobre els Bulls de Chicago, el que ha igualat a dos triomfs les semifinals de la Conferència Est. James, que ha aportat un doble-doble de 25 punts, 14 rebots i vuit assistències, ha sentenciat el partit en l'última dècima de segon del temps reglamentari.

Els Bulls han tingut millor control de pilota (han tingut vuit pèrdues per 15 dels Cavaliers), però han notat l'absència de l'ala-pivot català Pau Gasol per una lesió muscular a la cama esquerra. El cinquè partit de la sèrie es jugarà aquest dimarts a Cleveland, i Gasol tampoc és segur. Els Cavaliers no tindran pel que resta de temporada l'ala-pivot Kevin Love, operat de l'espatlla esquerra.

Triomf contundent dels Clippers

Los Angeles Clippers han escombrat els Rockets de Houston en el quart partit de les semifinals de la conferència Oest (128-95). Els locals han convertit el quart partit de les semifinals (3-1) en una demostració de paciència i determinació que ha descol·locat un rival perdut sense una versió digna de Dwight Howard.

Els angelins tindran aquest dimarts la primera oportunitat per segellar la classificació per a les finals de conferència per primera vegada en la seva història.