NBA
Esports Bàsquet 20/12/2011

Cinc motius per confiar en Ricky Rubio

El base, que ja pensa en l'estrena oficial de dilluns contra els Oklahoma City Thunder, analitza cinc dels motius per confiar en ell aquesta temporada

àlex Gozalbo
2 min
Ricky Rubio.

BarcelonaDesprés del deu debut en un partit de pretemporada de la NBA, Ricky Rubio ja pensa en l'estrena oficial de dilluns contra els Oklahoma City Thunder. El base analitza cinc dels motius per confiar en ell aquesta temporada:

1. L'estil de joc el beneficia

El base porta poc temps als Minnesota Timberwolves, però ja ha descobert algunes de les diferències d'estil respecte al bàsquet que es practica a Europa: "Aquí es juga amb el camp més obert i els contactes, quan tens la pilota, es penalitzen molt més".

2. Dos bases en pista

"A Rick Adelman li agrada jugar amb dos bases al mateix temps i contra els Bucks em vaig sentir molt còmode. M'agrada molt el seu sistema", assegura el català, que compartirà minuts amb Luke Ridnour i, sobretot, amb J. J. Barea.

3. Companys dels quals aprendre

"Ridnour és un jugador amb molt talent que, a més, té bon tir de tres punts. Té experiència i podré aprendre moltes coses d'ell. És un estil de jugador semblant a Raül López", diu Rubio. "Barea m'ha ajudat molt perquè quan tu penses què fer, ell ja ho sap", analitza.

4. Confiança recuperada

La família de Ricky Rubio passarà el Nadal a Minneapolis, però després deixarà sol el jugador, que ara se sent amb molta més seguretat que en la passada temporada: "No tenia un col·lapse, però em va faltar confiança. L'aturada m'ha ajudat molt a pensar i fixar objectius".

5. El bàsquet com a espectacle

"Els aficionats veuen el bàsquet com un espectacle. És un show que no s'atura ni als temps morts, quan la gent espera sortir al videomarcador. Els fans viuen a fons tots els minuts que passen a dins del pavelló", explica Ricky Rubio.

stats