Eurolliga
Esports Bàsquet 01/04/2013

Ciudad Ros Casares València, de guanyar l'Eurolliga a competir en la clandestinitat

Un any després de fer-se amb el màxim títol europeu, el club ha desaparegut de l'escena mediàtica

àlex Gozalbo
1 min
El Ros Casares segueix competint

BarcelonaUn any després de guanyar l'Eurolliga, el Ciudad Ros Casares segueix competint, però ara ho fa lluny dels focus de l'atenció. Després de renunciar a tenir un equip professional, el club compta amb 8 conjunts i unes 90 jugadores. L'activitat no s'ha aturat, però l'entitat ha desaparegut de l'escena mediàtica.

"Els equips infantil, cadet i júnior lideren la classificació i el sènior està en llocs d'ascens a Lliga Femenina 2", explica a l'ARA Toni Sánchez. L'exentrenador ajudant és l'encarregat de coordinar ara els vuits equips del club. El conjunt cadet es va proclamar aquest diumenge campió del torneig 'Ciudad de Logroño' en superar l'Uni Girona (71-32) a la final.

La majoria de les jugadores que es van proclamar campiones d'Europa amb el Ciudad Ros Casares van continuar la seva carrera professional lluny de València. El cas de més èxit és el de Sílvia Domínguez, que fa uns dies es va endur la seva tercera Eurolliga consecutiva. Roberto Íñiguez, per la seva banda, va fer-se amb el subcampionat com a entrenador del Fenerbahçe.

stats