Copa de la Reina
Esports Bàsquet 09/01/2011

Ciudad Ros no amplia la seva llegenda (59-63)

L’equip valencià no pot amb la maledicció de l’organitzador de la Copa de la Reina i perd el títol a València contra el Rivas Ecópolis

àlex Gozalbo
1 min
Marta Fernández penetra davant Amaya Valdemoro

ValènciaSi algú podia acabar amb la maledicció de l’organitzador de la Copa de la Reina, aquest era Ciudad Ros Casares, que avui ha caigut amb el Rivas Ecópolis (59-63) a la final i no s’ha pogut anotar la seva cinquena edició consecutiva del campionat. El conjunt madrileny ha aixecat el seu primer títol.

Animat per uns 7.000 espectadors a la Fonteta, tota una fita al bàsquet femení, l’equip valencià no ha pogut completar la gesta i, després de l’èpica remuntada d’ahir, no ha sabut endur-se el trofeu. Amb 59-61 al marcador, Marta Fernández ha fallat un tir que hagués forçat la pròrroga i el Rivas Ecópolis s’ha fet amb la victòria.

Dewanna Bonner (21 punts i 10 rebots) ha estat designada MVP d’una edició de la Copa de la Reina plena de sorpreses.

Germán Ros, president, i Carme Lluveras, mànager general, són els grans artífexs dels èxits del club valencià, autèntic dominador del bàsquet femení en les darreres cinc temporades, ja que han aconseguit 12 dels 14 títols estatals.

stats