COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 12/02/2011

David Navarro, de Girona a Madrid en menys de cinc dies

L’aler d’Esparraguera hagués jugat ahir a Alcázar de San Juan amb el Girona si el València Basket no l’hagues contractat la setmana passada

David Jover
2 min
David Navarro, a la dreta, espera la seva oportunitat a la banqueta

MadridDijous va jugar el seu primer partit amb el club valencià i ho va fer amb sorpresa. Primer de tot perquè va ser la primera rotació de Pesic, i això que només portava a les cames dos entrenaments. I segon per les declaracions del seu entrenador a la sala de premsa, on va dir que “David Navarro no és Juan Carlos Navarro, però és el nostre Navarro i el necessitem”.

Però com ho va viure el protagonista? Navarro admet en una conversa amb el Diari ARA que “em vaig trobar molt còmode després de què la meva vida hagués canviat tant en tres dies. Està anant tot molt bé i no tinc cap queixa”, reconeix l’aler català.

Quan algú arriba a mitja temporada a un equip ja fet, molts cops costa adaptar-se, però Navarro reconeix que “poc a poc podré anar demostrant qui sóc jo. Ara mateix encara estic en procés d’aprenentatge dels sistemes i les jugades”, diu.

Sobre Svetislav Pesic, el seu entrenador, i que al 2003 va aconseguir l’Eurolliga amb el Barça, Navarro explica que s’ha sentit molt còmode amb el tracte. “Tots el coneixem. Es tracta d’un gran entrenador i m’està ajudant molt en els meus primers dies, no tinc cap queixa”.

I què li ha demanat Pesic a David Navarro? “M’ha dit que faci el que sé fer, el que he fet a Girona, que és penetrar fort a cistella i ser intens en defensa”, conclou el d’Esparraguera.

El partit d’aquesta tarda (19h, Teledeporte) contra el Reial Madrid es preveu complicat. Per a Navarro, els blancs són “un gran equip” i admet que “haurem de jugar un dels nostres millors partits per derrotar-los perquè juguen a casa seva”, afirma. Tot i que deixa clar que “podem guanyar a qualsevol”.

stats