Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 10/02/2011

Power Electronics València i Blancos de Rueda Valladolid obren la Copa del Rei (19 h)

L’equip de Svetislav Pesic obre foc i tractarà de continuar a Madrid amb la bona ratxa que té a l’ACB, on ha guanyat 11 dels darrers 13 partits

David Jover
2 min
Svetislav Pesic, entrenador del Power Electronics València, durant el partit d'ahir.

MadridJa no hi ha temps per fer-se enrere ni voler canviar més coses. La Copa del Rei dóna el tret de sortida i seran 96 hores d’autèntica passió i emoció per als més de 15.000 aficionats que ompliran des d’aquest dijous fins el diumenge el Palacio de los Deportes de Madrid.

Si ens haguéssim de fixar en la classificació de l’ACB, el favorit per passar a les semifinals hauria de ser el Blancos de Rueda, però el Power Electronics, tot i començar de forma desastrosa a l’ACB (1-6), ha aconseguit guanyar 11 dels seus 13 darrers partits i a més compta amb el "factor Pesic", que sap jugar molt bé les seves cartes en possibles finals ajustats.

L’equip taronja ha donat d’alta el seu darrer fitxatge, l’escorta català d’Esparraguera David Navarro (190, 27 anys), que procedeix del Sant Josep Girona de la Lliga Leb Or i podria fer-lo debutar en una Copa. Es dóna la circumstància que ara fa 13 anys, el pivot Alfons Albert també va fitxar per l’aleshores Pamesa València i va debutar en una Copa del Rei guanyant-la. Segur que Navarro vol repetir aquest fet.

Madrid-"Granca", l’altre partit de quarts (21:30 h)

El Gran Canària 2014 de Pedro Martínez ha viatjat a Madrid amb tota la il·lusió del món, no hi ha equip que en tingui més. Per si fos poc, la lesió del seu capità Sitapha Savané diumenge passat en el partit contra el Caja Laboral ha deixat l’equip curt d’efectius, però amb moltes ganes de poder dedicar a "Taph" el triomf.

No serà fàcil, ja que jugar contra l’amfitrió a casa seva sempre és un clar desavantatge, i més si aquest és el Reial Madrid, segon classificat en Lliga empatat amb el Regal Barça.

*Tots els partits es podran seguir per Teledeporte i TVE HD. A més, el Power Electronics-Valladolid es podrà veure també per Esport3.

stats