lliga endesa
Esports Bàsquet 28/06/2012

Creus i Pascual planifiquen la plantilla per la pròxima temporada

El secretari tècnic del Regal Barça ja s'ha reunit amb l'entrenador. Resoldre la continuïtat d'Erazem Lorbek i Fran Vázquez és la gran prioritat

Efe
2 min
Joan Carles Navarro felicitat per Erazem Lorbek, Fran Vázquez  i Víctor Sada a la Fonteta de València.

BarcelonaEl secretari tècnic del Barcelona Regal, Joan 'Chichi' Creus, ha confirmat avui que al costat de l'entrenador Xavi Pascual han començat a confeccionar la plantilla de la temporada que ve. Resoldre els casos de l'eslovè Erazem Lorbek i Fran Vázquez, que acaben contracte, és la prioritat: "És una situació com en anteriors estius. Són jugadors que acaben contracte, el club està en contacte amb ells i en un moment determinat es decidirà. Estem a l'espera de veure com acaba tot, i esperem que bé, per a nosaltres", ha declarat Creus després de la presentació del partit que enfrontarà el Regal Barça i els Dallas Mavericks al Palau Sant Jordi el pròxim 9 d'octubre. El secretari tècnic no ha volgut entrar en detalls, però ha assegurat que es mostra "optimista" amb aquests casos, encara que queda molta feina per fer: "Ho estem analitzant amb Xavi Pascual. Estem valorant-ho tot i mirant les possibilitats que hi ha perquè l'equip sigui competitiu l'any que ve", ha afirmat Creus.

En ser qüestionat sobre possibles fitxatges, com els dels madridistes Ante Tomic o Novica Velickovic, Creus s'ha limitat a indicar que estan valorant "totes les possibilitats", per la qual cosa no els ha descartat. Sobre el cas concret del balear d'Unicaja Álex Abrines, el màxim responsable de la parcel·la esportiva blaugrana ha comentat que "ell ha demanat sortir de Màlaga, i és un jugador interessant".

D'una altra banda, i respecte al partit contra els Mavericks, Creus ha subratllat que aquest tipus de partits davant equips de la NBA els serveixen per "equilibrar forces, comparar-nos i veure si en som molt lluny o no". "Són partits molt bons de cara a l'espectador, perquè nosaltres estem una mica més rodats i s'equilibren les forces. Esperem lluitar contra Dallas, igual que vam fer contra els Lakers, i intentar donar la sorpresa. Almenys, ser competitius", ha afirmat.

stats