Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/03/2012

Sis victòries en vuit partits situen l'Assignia Manresa en números de 'play-off' (86-77)

L'equip de Jaume Ponsarnau supera el Blusens Monbus en un partit que serveix de metàfora perfecta per resumir la temporada d'un conjunt que ja suma 12 triomfs

àlex Gozalbo
1 min
Javier Bulfoni i Micah Downs

BarcelonaL'Assignia Manresa ha superat el Blusens Monbus (86-77) en un partit que serveix de metàfora perfecta per resumir la temporada d'un equip, el que entrena Jaume Ponsarnau, que s'ha situat en números de 'play-off'. La transformació de l'equip del Bages, que ha passat d'apostar decididament per la defensa a fer-ho per l'atac, és una delícia per als espectadors, però també una garantia d'èxits.

Sense por a la derrota, l'Assignia Manresa ha sabut retallar un desavantatge de set punts i fer-se amb el domini d'un partit en què el rival no ha pogut seguir el ritme anotador de l'equip local, que ha trobat una i mil maneres de fer bàsquet. Especialment encertat ha estat Justin Doellman, un jugador que en la seva segona temporada a la Lliga Endesa està deixant en evidència un contrincant per setmana.

Sis victòries en els darrers vuit partits han deixat garantida la permanència per a un Assignia Manresa que, a partir d'ara, amb dotze triomfs a la butxaca, pot començar a somniar amb objectius més ambiciosos.

stats