Lliga Endesa
Esports Bàsquet 24/03/2012

El Barça Regal supera a Valladolid el quart partit en una setmana (86-92)

L'equip blaugrana no ha deixat escapar una victòria en un enfrontament contra el Blancos de Rueda Valladolid (86-92) que s'ha decidit a la pròrroga

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, a Valladolid

BarcelonaEl Barça Regal ha notat el sobreesforç de jugar quatre partits en una setmana, però no ha deixat escapar una victòria en un enfrontament contra el Blancos de Rueda Valladolid (86-92) que s'ha decidit a la pròrroga. Fran Vázquez, amb una cistella després d'un rebot ofensiu, ha forçat un temps extra en el qual el conjunt blaugrana ha estat molt superior (12-18).

Joan Carles Navarro, autor de 23 punts, ha pogut festejar el seu partit número 500 a la Lliga Endesa com volia, amb un triomf que li permet al Barça Regal pressionar un Reial Madrid que aquest diumenge juga a San Sebastián.

L'escorta ha comptat a Valladolid amb la col·laboració de Joe Ingles (20 punts) i Erazem Lorbek (19), que han assumit el protagonisme ofensiu en la recta final d'un partit que el Barça Regal semblava tenir perdut quan anava tres punts per sota a falta de 70 segons per al final.

El conjunt blaugrana no ha defensat al nivell que acostuma, però ha exhibit una gran capacitat competitiva per no deixar escapar el triomf. Els jugadors de Xavi Pascual han jugat amb intel·ligència uns darrers instants en què el Blancos de Rueda Valladolid ha tingut vertigen i s'ha col·lapsat amb decisions errònies.

stats