NBA
Esports Bàsquet 06/05/2012

Els Grizzlies de Marc Gasol es deixen intimidar a l'Staples Center (87-86)

Després d'anotar dos triples en l'últim minut, Rudy Gay ha fallat un tercer intent sobre la botzina que li hagués donat el triomf a l'equip de Memphis

Marc Gasol i Zach Randolph, a Los Angeles

BarcelonaEls Memphis Grizzlies s'han deixat intimidar per un Staples Center amb 19.060 aficionats dels Clippers, la majoria d'ells uniformats amb una samarreta de color vermell, i han encaixat la segona derrota de la sèrie contra l'equip de Los Angeles (87-86).

Després d'anotar dos triples en l'últim minut, Rudy Gay (24 punts) ha fallat un tercer intent sobre la botzina que li hagués donat el triomf als Grizzlies.

Marc Gasol ha sumat 11 punts i 10 rebots en 35:07 minuts de joc. Els Clippers han sabut remuntar un partit que se'ls havia complicat, apostant per la intensitat en defensa i per Chris Paul (24 punts) en atac. Els Grizzlies, en canvi, no han sabut jugar amb encert l'últim període, on han acumulat moltes pèrdues i baixos percentatges de tir. Tot i això, han tingut opcions de guanyar en un final molt igualat.

El quart partit se la sèrie es jugarà, de nou a l'Staples Center de Los Angeles, aquest dilluns.