Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/03/2012

El Fiatc Joventut aconsegueix a Fuenlabrada el segon triomf consecutiu fora de casa (55-72)

La Penya, que fins i tot ha recuperat el 'bàsquet-average', s'ha mostrat molt regular en el retorn de Salva Maldonado i Lubos Barton al pavelló del seu exequip

Sergio Sánchez i Pooh Jeter

BadalonaDesprés de nou derrotes consecutives fora de casa, el Fiatc Joventut ha aconseguit la segona victòria consecutiva en guanyar a la pista del Mad-Croc Fuenlabrada (55-72). La Penya, que fins i tot ha recuperat el 'bàsquet-average', s'ha mostrat molt regular en el retorn de Salva Maldonado i Lubos Barton al pavelló del seu exequip.

El Fiatc Joventut ha començat el partit mot concentrat, aconseguit una renda de set punts en deixar el rival sense anotar durant els primers tres minuts i mig de partit. Tot i els esforços del Mad-Croc Fuenlabrada, la diferència s'ha mantingut estable fins al tercer quart, quan la Penya l'ha augmentat fins als 16 punts.

Jordi Trias, que en els últims sis partits tan sols acumula 4 minuts, s'ha quedat sense jugar.