NBA
Esports Bàsquet 25/05/2012

Els Miami Heat, a la final de conferència (93-105)

Dwyane Wade i Lebron James, que aquesta vegada s'han combinat per anotar 69 punts, han tornat a tenir un efecte devastador per a la defensa dels Indiana Pacers

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James

BarcelonaA l'aficionat nord-americà li fascinen les històries de superació en què un equip petit trenca els pronòstics contra el gran favorit, però aquesta matinada la lògica s'ha imposat i els Miami Heat han superat els Indiana Pacers (93-105) en el sisè partit de les semifinals de la Conferència Est.

Dwyane Wade i Lebron James, que aquesta vegada s'han combinat per anotar 69 punts, han tornat a tenir un efecte devastador per a la defensa dels Indiana Pacers, que han començat el partit amb una renda de fins a 11 punts. Wade ha acabat amb 41 punts i 10 rebots, mentre que James ha sumat 28 punts, 7 assistències i 6 rebots.

Wade i James han anotat 258 punts en les quatre victòries dels Miami Heat. Es tracta d'una mtjana de 64,5 punts, una xifra superior a l'aportada pels cinc jugadors titulars dels Indiana Pacers; 63,2 punts.

Els Miami Heat jugaran la final de la Conferència Este contra el guanyador de la sèrie entre els Boston Celtics i els Philadelphia 76ers, que aquest dissabte disputen el setè partit.

stats